Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 50 gramų krapų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 500 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
- 100 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis.
Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 50 gramų krapų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 500 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
- 100 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis.
Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą