Agurką nulupti ir supjaustyti. Supjaustytus agurkus kartu su jogurtu, grietine ir česnaku sudėti į mikserį ir suplakti iki piurė pavidalo. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti citrinos sultis. Jei sriuba tirštoka, įpilti pieno. Suberti mėtas, uždengti ir atšaldyti.
Autorius: Ingrita
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek pieno
150 gramų jogurto
šiek tiek druskos
60 mililitrų grietinės
1 arbatinis šaukštelis mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurką nulupti ir supjaustyti. Supjaustytus agurkus kartu su jogurtu, grietine ir česnaku sudėti į mikserį ir suplakti iki piurė pavidalo. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti citrinos sultis. Jei sriuba tirštoka, įpilti pieno. Suberti mėtas, uždengti ir atšaldyti.