INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   2 vienetai   obuolių 
  -   0.5 vieneto   salierų (gumbo) 
  -   1 vienetas   svogūnų (raudonasis) 
  -   150 gramų   kiaulienos kumpio (karštai rukytas) 
  -   3 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais. 
 
 Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.   
    Autorius: Rima 
           INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   2 vienetai   obuolių 
  -   0.5 vieneto   salierų (gumbo) 
  -   1 vienetas   svogūnų (raudonasis) 
  -   150 gramų   kiaulienos kumpio (karštai rukytas) 
  -   3 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais. 
 
 Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.   
    Autorius: Rima 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI