• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai obuolių
  • 0.5 vieneto salierų (gumbo)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (karštai rukytas)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais.

    Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai obuolių
  • 0.5 vieneto salierų (gumbo)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (karštai rukytas)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome vidutinio dydžio šiaudeliais.

    Salierą išverdame, atvėsiname, nulupame ir taip pat supjaustome šiaudeliais. Agurkus nulupame, supjaustome šiaudeliais, kumpį - juostelėmis. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais. Salotas dedame į lėkštę, suformuojame ,,vėžliuko'' figūrėlę. Ją aptepame majonezu, ant viršaus išdėliojame raudonojo svogūno griežinėlius.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų