• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 150 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 0.5 stiklinės žirnių (konservuoti)
  • 2 vienetai alyvuogių
  • 3 valgomieji šaukštai kukurūzų (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai ananasų (konservuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas porų (-alia dalis (gabaliukas))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 150 gramų krabų lazdelių
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 0.5 stiklinės žirnių (konservuoti)
  • 2 vienetai alyvuogių
  • 3 valgomieji šaukštai kukurūzų (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai ananasų (konservuoti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas porų (-alia dalis (gabaliukas))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš dviejų lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.
  2. Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.
  3. Kiaušinį supjaustyti kubeliais.
  4. Ryžius,krabų lazdeles, kiaušinį,žirnelius, kukurūzus, ananasus,majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.
  5. Sudėti į patiekimo indą, apdėti krabų lazdelių raudonąja dalimi,iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių ūsus.
  6. Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų