Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kopūstų (violetinės)
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1/5 vieneto sulčių (apelsinų)
  • 1/5 vieneto citrinų sultys
  • 4 graikinių riešutų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • Papuošimui:
  • šiek tiek melisų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų kopūstų (violetinės)
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1/5 vieneto sulčių (apelsinų)
  • 1/5 vieneto citrinų sultys
  • 4 graikinių riešutų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • Papuošimui:
  • šiek tiek melisų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.
  2. Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  3. Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.
  4. Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.
  5. Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų