INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (raudonasis)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
- 100 gramų marinuotų agurkų (parika, kt. daržovės)
- 150 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašinukus supjaustyti kubeliais ir patirpinti. Išimti iš keptuvės, o susidariusiuose riebaluose pakepinti žiedais supjaustytą svogūną, pridėti šiaudeliais supjaustytą kopūstą, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstyti druskos, pipirų ir troškinti, kol kopūstas suminkštės. Sudėti kubeliais supjaustytą dešrą, supjaustytas marinuotas daržoves ir šaukštą vyno acto. Išmaišyti, perdėti į lėkštę. Viršų pabarstyti lašinukais.
REKLAMA