REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas paprikų
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 50 gramų porų
  • 4 vienetai salotų (lapai)
  • 100 gramų žirnių
  • 150 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (+ aliejus kepimui)
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų gražgarsčių
  • 1 arbatinis šaukštelis vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve.
    Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį.
    Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais.
    Porus supjaustykite šiaudeliais.
    Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę.
    Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje.
    Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį.
    Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas paprikų
  • 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 50 gramų porų
  • 4 vienetai salotų (lapai)
  • 100 gramų žirnių
  • 150 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (+ aliejus kepimui)
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų gražgarsčių
  • 1 arbatinis šaukštelis vyno acto (baltasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve.
    Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį.
    Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais.
    Porus supjaustykite šiaudeliais.
    Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę.
    Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje.
    Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį.
    Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų