INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (padažui) 
-   1 sauja   kedro riešutų 
-   1 arbatinis šaukštelis   medaus (padažui) 
-   0.5 vieneto   paprikų 
-   šiek tiek   salotų 
-   šiek tiek   alyvuogių aliejaus (padažui) 
-   šiek tiek   druskos (padažui) 
-   0.5 vieneto   cukinijos 
-   šiek tiek   džiovintų bazilikų (padažui) 
-   šiek tiek   mairūnų (padažui) 
-   šiek tiek   raudonėlių (padažui) 
-   šiek tiek   rozmarino (padažui) 
-   šiek tiek   čiobrelių (padažui) 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Salotų lapus suplėšome, išdėliojame lėkštėje. Cukiniją ir papriką supjaustome ir pakepiname aliejuje. Ant salotų lapų dedame apkeptas daržoves. Sumaišome padažo ingredientus su SANTA MARIA prieskoniais ir pašlakstome salotas. Kedro riešutus pakepiname sausoje keptuvėje ir pabarstome salotas.
 Skanaus!
   Autorius: Jelena 
     REKLAMA