Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 0.5 vieneto porų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 9 vienetai juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį.
Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais.
Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras.
Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 0.5 vieneto porų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 9 vienetai juodųjų alyvuogių
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį.
Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais.
Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras.
Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą