REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 sauja žirnių (saldžios ankštys)
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba citrinos sultys)
  • 1 valgomasis šaukštas degtinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves nuplauname ir supjaustome: papriką ir morką juostelėmis, česnaką kubeliais. Pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus ir prieskoniais-druska, pipirais bei muskato riešutu.

    Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio kvadratėliais, pavilgome į išplaktą kiaušinio baltymą, apvolioti krakmole ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. Į gilią keptuvę pilame degtinės, ryžių acto, šlakelį aliejaus ir medų. Tirpiname, kol medus išsileidžia, tuomet dedame iškeptą vištieną ir kartu dar viską pamaišius patroškiname. Daržoves galima sumaišyti su mėsa arba patiekti atskirai. Skanaus :)

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 sauja žirnių (saldžios ankštys)
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių arba citrinos sultys)
  • 1 valgomasis šaukštas degtinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves nuplauname ir supjaustome: papriką ir morką juostelėmis, česnaką kubeliais. Pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus ir prieskoniais-druska, pipirais bei muskato riešutu.

    Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio kvadratėliais, pavilgome į išplaktą kiaušinio baltymą, apvolioti krakmole ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. Į gilią keptuvę pilame degtinės, ryžių acto, šlakelį aliejaus ir medų. Tirpiname, kol medus išsileidžia, tuomet dedame iškeptą vištieną ir kartu dar viską pamaišius patroškiname. Daržoves galima sumaišyti su mėsa arba patiekti atskirai. Skanaus :)

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų