Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų braškių
  • 200 gramų šokoladas (skirtas puošimams ir tirpinimui, 40 proc. kakavos) )
  • 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (trinti, malti)
  • šiek tiek mėtų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų braškių
  • 200 gramų šokoladas (skirtas puošimams ir tirpinimui, 40 proc. kakavos) )
  • 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (trinti, malti)
  • šiek tiek mėtų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą pašildyti (sviesto nedeti) šiek tiek (arbat. šaukštelį) įberti maltų migolų. Išmaišyti.
  2. Paimti gabaliuko šokolado, delne iškočioti pailgą lapelį, ant jo uždėti braškę, šokolado lapeliu ją uždengti ir tarp delnų pavokioti, kol visa braškė vienodu sluoksniu apsidengs šokoladu.
  3. Tada išvolioti ją trintuose migdoluose. Įdėti į šaldytuvą.
  4. Po 15 min. šokoladas bus sutingęs ir desertu galima mėgautis.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų