• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 vieneto svogūnų (burokiniai)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai batono (riekės)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (balzaminis)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rukolą nuplauti ir apdžiovinti.
    Pomidoriukus padalinti į dvi dalis.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką - gabaliukais.
    Parmezano sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
    Batoną supjaustyti šiaudeliais, apšlakstyti aliejumi ir apkepinti orkaitėje, keptuvėje arba karštų buterbrodų kepyklėje.
    Aliejų sumaišyti su actu, druska ir pipirais.
    Inde sumaišyti rukolą, pomidorus, svogūnus, česnakus ir parmezaną. Užpilti užpilu.
    Patiekti su kepintu batonu.

Autorius: Gita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 vieneto svogūnų (burokiniai)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai batono (riekės)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (balzaminis)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 250 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rukolą nuplauti ir apdžiovinti.
    Pomidoriukus padalinti į dvi dalis.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką - gabaliukais.
    Parmezano sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
    Batoną supjaustyti šiaudeliais, apšlakstyti aliejumi ir apkepinti orkaitėje, keptuvėje arba karštų buterbrodų kepyklėje.
    Aliejų sumaišyti su actu, druska ir pipirais.
    Inde sumaišyti rukolą, pomidorus, svogūnus, česnakus ir parmezaną. Užpilti užpilu.
    Patiekti su kepintu batonu.

Autorius: Gita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų