Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 40 gramų kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų riešutų (smulkinti)
  • šiek tiek kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi.
    Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės.
    Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
    Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę.
    Įmaišykite riešutus.
    Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę.
    Išmaišykite.
    Supilkite tešlą į skardą.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Kepkite 40 min.
    Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Audra

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 40 gramų kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų riešutų (smulkinti)
  • šiek tiek kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi.
    Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės.
    Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
    Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę.
    Įmaišykite riešutus.
    Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę.
    Išmaišykite.
    Supilkite tešlą į skardą.
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Kepkite 40 min.
    Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Audra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų