Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 90 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų kakavos (milteliai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Glajui:
  • 100 gramų šokoladas
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 90 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų kakavos (milteliai)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Glajui:
  • 100 gramų šokoladas
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiek suminkštėjusį sviestą sutrinkite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
  2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus su truputėliu druskos suplakti plaktuvu iki standžių putų. Trynius gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.
  3. Atskirame dubenyje per sietą persijokite miltus, kakavos miltelius su kepimo milteliais. Po truputį suberkite miltus į sviesto ir cukraus masę. Kai masė taps vientisesnė, lėtai įmaišykite suplaktus baltymus.
  4. Masę sudėkite į keksiukų formele ir kepkite 180-200°C temp. 20 - 25 min.
    Atvėsusių keksiukų viršų, naudojant konditerinį švirkštą, papuoškite atšaldyta bei suplakta šokolado -sviesto mase.

    Skanaus!

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų