Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 10 vienetų pomidorų pastos (maži)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek sultinio
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (1 puodelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafijorą išvirti, supjaustyti normalaus dydžio gabaliukais. Šparagines pupeles taip pat išvirti. Didelio pomidoro vidų išskuobti.
    Iš kalafijoro padaryti įdarą, kurį dėsime į pomidoro vidų. Kalafijorą susmulkinus pakepinti, ant viršaus užpilti sultinio, po to įdėti grietinės pora šaukštų ir viską pakepinti maišant. Tada pagaminus įdėti įdarą į išskuobtą pomidorą ir į jį dar prikaišioti šparaginių pupelių išvirtų ankščių. O iš mažų pomidoriukų padaryti rankenėlę. Dar apkaišioti petražolių lapeliais. Ir viskas. Ir gražu ir labai skanu!

Autorius: salomeja

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 10 vienetų pomidorų pastos (maži)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek sultinio
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (1 puodelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafijorą išvirti, supjaustyti normalaus dydžio gabaliukais. Šparagines pupeles taip pat išvirti. Didelio pomidoro vidų išskuobti.
    Iš kalafijoro padaryti įdarą, kurį dėsime į pomidoro vidų. Kalafijorą susmulkinus pakepinti, ant viršaus užpilti sultinio, po to įdėti grietinės pora šaukštų ir viską pakepinti maišant. Tada pagaminus įdėti įdarą į išskuobtą pomidorą ir į jį dar prikaišioti šparaginių pupelių išvirtų ankščių. O iš mažų pomidoriukų padaryti rankenėlę. Dar apkaišioti petražolių lapeliais. Ir viskas. Ir gražu ir labai skanu!

Autorius: salomeja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų