Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių (sausos, 1 pakelis)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.

    Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių (sausos, 1 pakelis)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.

    Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų