Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų pieno
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių (sausos, 1 pakelis)
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.
Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų pieno
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių (sausos, 1 pakelis)
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užminkome mielinę tešlą. Pakildiname du kartus. Labai gerai mieliniai tešlai kildinti tinka orkaitė į jungta iki 40 laipsnių temp., arba galima bliūdą su tešla įstatyti į didesnį bliūdą su karštu vandeniu.
Kočiojame tešlą ir padarome žagarėlius formos, kaip nuotraukoje. Verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome miltiniu cukrumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą