Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (didesnis)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (didesnis)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą