• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 425 gramai sūris (Rikota)
  • 2 valgomieji šaukštai chereso
  • 1 arbatinis šaukštelis esencija (apelsinų)
  • 1 sauja vaisių (džiovinti (mišinys))
  • 3 valgomieji šaukštai migdolų (plokštelės )
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi (atskiesti ¼ puodelio verdančio vandens))
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto (ar margarinas)
  • 100 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai šokoladas (laužytas)
  • Glajui:
  • 200 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 425 gramai sūris (Rikota)
  • 2 valgomieji šaukštai chereso
  • 1 arbatinis šaukštelis esencija (apelsinų)
  • 1 sauja vaisių (džiovinti (mišinys))
  • 3 valgomieji šaukštai migdolų (plokštelės )
  • 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi (atskiesti ¼ puodelio verdančio vandens))
  • 6 valgomieji šaukštai sviesto (ar margarinas)
  • 100 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai šokoladas (laužytas)
  • Glajui:
  • 200 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plaktuvu išplakite cukrų, rikotos sūrį, čeresą, apelsinų esenciją. Sudėkite džiovintus vaisius, dėkite 1 šaukštą migdolų ir ketvirtį puodelio smulkinto šokolado.
  2. Norimą formą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite į indą sūrio masę. Padėkite pyragą į šaldymo kamerą kelioms valandoms. Ištraukę apliekite tirpintu (praaušusiu) šokoladu ir aplipdykite šonus migdolų plokštelėmis. Pastatykite pyragą į šaldytuvą dar valandai sustingti.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų