Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 375 gramai cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto
- 600 gramų rikotos
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia dubenyje sumaišykite 125 g cukraus, sviestą, 1 kiaušinį ir miltus.
Gauta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus.
Rikota sūrį sumaišykite su 250 g cukraus, vanilės ekstraktu, 6 kiaušinių tryniais ir citrinos žievele.
Sūrio masę sudėkite į kepimo formą ant tešlos ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šaltą ir apibarstytą cukraus pudra.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 375 gramai cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto
- 600 gramų rikotos
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia dubenyje sumaišykite 125 g cukraus, sviestą, 1 kiaušinį ir miltus.
Gauta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus.
Rikota sūrį sumaišykite su 250 g cukraus, vanilės ekstraktu, 6 kiaušinių tryniais ir citrinos žievele.
Sūrio masę sudėkite į kepimo formą ant tešlos ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šaltą ir apibarstytą cukraus pudra.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą