• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 50 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • 300 gramų ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų