Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekes)
- šiek tiek džiūvesėlių
- 100 mililitrų pieno
- 5 valgomieji šaukštai marinuotų burokėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekes)
- šiek tiek džiūvesėlių
- 100 mililitrų pieno
- 5 valgomieji šaukštai marinuotų burokėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą