REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 4 vienetai laurų lapų (džiovinti lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti, gali būti su mėsyte)
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • 2 litrai vandens (šaltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilame šaltą vandenį, sudedame raugintus kopūstus, įtarkuojame arba smulkiai įpjaustome vidutinio dydžio morką, įmetame lauro lapelius, juodųjų pipirų žirnelius ir įberiame šiek tiek druskos. Vietoje druskos, galima dėti ir daržovių sultinio kubelių arba „vegetos“. Tačiau nepadauginkite sūrumo - jo dar suteiks spirgučiai!!!
    Puodą statome ant ugnies ir verdame. Kartais paragaujame raugintus kopūstus ir morkas.
    Kai daržovės išvirs ir taps minkštos, paruošime spirgučius.
    Rūkytus lašinukus supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje, kol gražiai apkeps ir išsiskirs riebalai.
    Tada į keptuvę suberiame smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir pakepiname, kol jis gražiai pagels.
    Tuomet visą keptuvės turinį supilame į puodą ir dar minutę paverdame.
    Išjungiame ugnį, įberiame arbatinį šaukštelį cukraus ir pamaišome.
    Ragaujame, jei trūksta druskos, įberiame dar pagal savo skonį.
    Valgyti primygtinai rekomenduoju su virtomis su lupenomis bulvėmis.
    Ši sriuba puikiai atgaivina skrandį po audringų švenčių. Na, bet tai turbūt puikiai žinote patys.
    Viskas!
    Skanaus!

Autorius: G.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 4 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
  • 4 vienetai laurų lapų (džiovinti lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti, gali būti su mėsyte)
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • 2 litrai vandens (šaltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilame šaltą vandenį, sudedame raugintus kopūstus, įtarkuojame arba smulkiai įpjaustome vidutinio dydžio morką, įmetame lauro lapelius, juodųjų pipirų žirnelius ir įberiame šiek tiek druskos. Vietoje druskos, galima dėti ir daržovių sultinio kubelių arba „vegetos“. Tačiau nepadauginkite sūrumo - jo dar suteiks spirgučiai!!!
    Puodą statome ant ugnies ir verdame. Kartais paragaujame raugintus kopūstus ir morkas.
    Kai daržovės išvirs ir taps minkštos, paruošime spirgučius.
    Rūkytus lašinukus supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje, kol gražiai apkeps ir išsiskirs riebalai.
    Tada į keptuvę suberiame smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir pakepiname, kol jis gražiai pagels.
    Tuomet visą keptuvės turinį supilame į puodą ir dar minutę paverdame.
    Išjungiame ugnį, įberiame arbatinį šaukštelį cukraus ir pamaišome.
    Ragaujame, jei trūksta druskos, įberiame dar pagal savo skonį.
    Valgyti primygtinai rekomenduoju su virtomis su lupenomis bulvėmis.
    Ši sriuba puikiai atgaivina skrandį po audringų švenčių. Na, bet tai turbūt puikiai žinote patys.
    Viskas!
    Skanaus!

Autorius: G.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų