• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų serbentų (lapai)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grybų (įvairūs, be kotų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rauginti galima visų rūšių grybus, bet tik jaunus ir be kotų. Nuvalyti ir nuplauti grybai kepurėlių apačia į viršų sluoksniuojami eilutėmis, tarp kurių pridedama juodųjų serbentų lapų, krapų, česnako, petražolės ir pabarstoma druska. Indas pridengiamas dvigubos marlės atkarpėle ir, uždėjus medinį dangtelį, grybai paslegiami. Maistui vartojami po 1-2 mėnesių. Kaip ir sūdytus grybus, laikyti vėsioje patalpoje. Grybai turi būti apsemti skysčio.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų