INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto morkų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
REKLAMA