Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sūris
  • 200 gramų džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai miltai
  • Kepimui:
  • 400 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sūris
  • 200 gramų džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai miltai
  • Kepimui:
  • 400 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį tarkuojame, į jį įmušame kiaušinį, įberiame miltus, išmaišome tešlą.
  2. Šlapiomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų. Kepame, kol apskrus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų