Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 1 sauja vyšnių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 lašai acto (tešlai)
  • 3.5 valgomojo šaukšto manų kruopų
  • 0.5 stiklinės vandens (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 400 mililitrų sulčių (ar kompotas, vyšnių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 1 sauja vyšnių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 lašai acto (tešlai)
  • 3.5 valgomojo šaukšto manų kruopų
  • 0.5 stiklinės vandens (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 400 mililitrų sulčių (ar kompotas, vyšnių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais.
    Į aliejų ir vandenį įmaišykite cukrų, kakavą, nugesintą sodą (su actu) ir miltų-kepimo miltelių mišinį.
    Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite apie 35-45 minutes 180° C orkaitėje.
    Kai iškeps ir atvės, perpjaukite per pusę.
    Sultis, manų kruopas ir cukrų supilkite į plakimo indą. Viską gerai išplakite.
    Į šį plakinį įmaišykite vyšnias (konservuotas) ir pertepkite pyrago lakštus. Skanaus

Autorius: Gabija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų