Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 1 kilogramas vyšnių (be kauliukų)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 200 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išmaišykite sutrupintą varškės sūrį, aliejų, 100 g cukraus, vanilinį cukrų, pieną ir 1 kiaušinį.
    Įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą apvalią kepimo formą.
    Ant tešlos sudėkite nuplautas vyšnias (be kauliukų).
    Atskirai dubenyje sumaišykite grietinę, 3 kiaušinius, 100 g cukraus ir bulvių krakmolą.
    Pasigamintą kremą užpilkite ant tešlos ir vyšnių.
    Kepkite apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus palikite pyragą atvėsti formoje.
    Prieš patiekiant išimkite iš formos ir apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 1 kilogramas vyšnių (be kauliukų)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 200 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išmaišykite sutrupintą varškės sūrį, aliejų, 100 g cukraus, vanilinį cukrų, pieną ir 1 kiaušinį.
    Įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
    Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą apvalią kepimo formą.
    Ant tešlos sudėkite nuplautas vyšnias (be kauliukų).
    Atskirai dubenyje sumaišykite grietinę, 3 kiaušinius, 100 g cukraus ir bulvių krakmolą.
    Pasigamintą kremą užpilkite ant tešlos ir vyšnių.
    Kepkite apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus palikite pyragą atvėsti formoje.
    Prieš patiekiant išimkite iš formos ir apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų