INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1/4 stiklinės cukraus (rudasis, trupiniams)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų (trupiniams)
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 50 gramų sviesto (trupiniams)
- 15 gramų kepimo miltelių
- 0.5 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)
- 15 gramų vanilinio cukraus
- 5 vienetai kivių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakite kiaušinius su cukrumi.
Į šį plakinį įmaišykite aliejų ir mineralinį vandenį.
Tuomet įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir miltus.
Tešlą turi gautis vientisa be sušokusių tešlos guzelių.
Pusę tešlos supilkite į kepimo formą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Ant tešlos sudėkite kivi griežinėlius. Tą patį pakartokite su likusiais vaisiais ir tešla. Bus dviejų sluoksnių pyragas.
Sumaišykite cukrų su miltais ir į šių birių produktų mišinį sudėkite sutarkuotą sviestą. Rankomis pertrinkite, gausis trupiniai.
Šiais tešlos trupiniais apibarstykite pyrago viršų.
Kepkite apie 40 minučių 180° C orkaitėje.
Skanaus
Autorius: Elena
REKLAMA