REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 stiklinės cukraus (rudasis, trupiniams)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (trupiniams)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 50 gramų sviesto (trupiniams)
  • 15 gramų kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)
  • 15 gramų vanilinio cukraus
  • 5 vienetai kivių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 stiklinės cukraus (rudasis, trupiniams)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (trupiniams)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 50 gramų sviesto (trupiniams)
  • 15 gramų kepimo miltelių
  • 0.5 stiklinės mineralinio vandens (gazuotas)
  • 15 gramų vanilinio cukraus
  • 5 vienetai kivių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi.
    Į šį plakinį įmaišykite aliejų ir mineralinį vandenį.
    Tuomet įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir miltus.
    Tešlą turi gautis vientisa be sušokusių tešlos guzelių.
    Pusę tešlos supilkite į kepimo formą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Ant tešlos sudėkite kivi griežinėlius. Tą patį pakartokite su likusiais vaisiais ir tešla. Bus dviejų sluoksnių pyragas.
    Sumaišykite cukrų su miltais ir į šių birių produktų mišinį sudėkite sutarkuotą sviestą. Rankomis pertrinkite, gausis trupiniai.
    Šiais tešlos trupiniais apibarstykite pyrago viršų.
    Kepkite apie 40 minučių 180° C orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų