REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 5 vienetai obuolių (dideli)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 mililitrų brendžio
  • 200 gramų sviesto
  • 1 sauja razinų (be kauliukų)
  • 4 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Razinas nuplaukite verdančiu vandeniu ir pusvalandžiui pamerkite į brendį. Smulkintus obuolius sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir brendyje mirkytomis gerai nuvarvintomis razinomis.

    Pusantros stiklinės miltų išmaišykite su avižiniais dribsniais ir cukrumi. Sviestą smulkiai sukapokite ir sumaišykite su likusiais miltais, cukrumi, avižiniais dribsniais. Į riebalais išteptą karščiui atsparų dubenį krėskite pusę tešlos, tada paskirstykite obuolius ir užberkite likusia tešla. Pyragą kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Tiekite su vaniliniais ledais.

Autorius: Sypsenele;)

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 5 vienetai obuolių (dideli)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 mililitrų brendžio
  • 200 gramų sviesto
  • 1 sauja razinų (be kauliukų)
  • 4 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Razinas nuplaukite verdančiu vandeniu ir pusvalandžiui pamerkite į brendį. Smulkintus obuolius sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir brendyje mirkytomis gerai nuvarvintomis razinomis.

    Pusantros stiklinės miltų išmaišykite su avižiniais dribsniais ir cukrumi. Sviestą smulkiai sukapokite ir sumaišykite su likusiais miltais, cukrumi, avižiniais dribsniais. Į riebalais išteptą karščiui atsparų dubenį krėskite pusę tešlos, tada paskirstykite obuolius ir užberkite likusia tešla. Pyragą kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Tiekite su vaniliniais ledais.

Autorius: Sypsenele;)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų