Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 160 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės (25 proc. riebumo)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 50 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę išplakiau su kiaušiniais, ištirpintu sviestu, cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi.
    Po to įmaišiau sodą, nugesintą su keliais lašais citrinos sulčių, ir miltus.
    Gerai išmaišytą tešlą padalinau į dvi dalis.
    Vieną dalį palikau šviesią, o į kitą įmaišiau kakavą.
    Į kepimo formą pirmiausiai supyliau kakavinę tešlą, o po to ant viršaus - baltąją.
    Kepiau 170° C orkaitėje 1 valandą.
    Iškepusį pyragą gausiai apibarsčiau cukraus pudra.

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 160 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų grietinėlės (25 proc. riebumo)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 50 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę išplakiau su kiaušiniais, ištirpintu sviestu, cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi.
    Po to įmaišiau sodą, nugesintą su keliais lašais citrinos sulčių, ir miltus.
    Gerai išmaišytą tešlą padalinau į dvi dalis.
    Vieną dalį palikau šviesią, o į kitą įmaišiau kakavą.
    Į kepimo formą pirmiausiai supyliau kakavinę tešlą, o po to ant viršaus - baltąją.
    Kepiau 170° C orkaitėje 1 valandą.
    Iškepusį pyragą gausiai apibarsčiau cukraus pudra.

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų