Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 160 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (25 proc. riebumo)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 50 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę išplakiau su kiaušiniais, ištirpintu sviestu, cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi.
Po to įmaišiau sodą, nugesintą su keliais lašais citrinos sulčių, ir miltus.
Gerai išmaišytą tešlą padalinau į dvi dalis.
Vieną dalį palikau šviesią, o į kitą įmaišiau kakavą.
Į kepimo formą pirmiausiai supyliau kakavinę tešlą, o po to ant viršaus - baltąją.
Kepiau 170° C orkaitėje 1 valandą.
Iškepusį pyragą gausiai apibarsčiau cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų cukraus pudros
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 160 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų grietinėlės (25 proc. riebumo)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 50 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę išplakiau su kiaušiniais, ištirpintu sviestu, cukraus pudra bei vaniliniu cukrumi.
Po to įmaišiau sodą, nugesintą su keliais lašais citrinos sulčių, ir miltus.
Gerai išmaišytą tešlą padalinau į dvi dalis.
Vieną dalį palikau šviesią, o į kitą įmaišiau kakavą.
Į kepimo formą pirmiausiai supyliau kakavinę tešlą, o po to ant viršaus - baltąją.
Kepiau 170° C orkaitėje 1 valandą.
Iškepusį pyragą gausiai apibarsčiau cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą