INGREDIENTAI:
  -   3 valgomieji šaukštai   aguonų 
  -   150 gramų   cukraus 
  -   100 gramų   margarino 
  -   4 vienetai   kiaušinių 
  -   180 gramų   kvietinių miltų 
  -   0.5 stiklinės   pieno 
  -   2 arbatiniai šaukšteliai   kepimo miltelių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   vanilinio cukraus 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaušinių trynius išplakite su minkštu margarinu ar sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
 Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
 Į kiaušinių trynių masę įmaišykite pieną, aguonas, kepimo miltelius ir miltus. 
 Baltymus įmaišykite paskutinius. 
 Kepkite 180-200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. 
 SKANAUS!!   
    Autorius: Akvilina 
     REKLAMA