REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek spanguolių
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek spanguolių
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
  2. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
  3. Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų