Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 6 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladinei masei:
2 st grietinės
1 pak. sviesto
6-8 šaukštų kakavos
10 šaukštų cukraus
1 pak. vanil. cukraus
Apvoliojimui:
200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min.
Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 6 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladinei masei:
2 st grietinės
1 pak. sviesto
6-8 šaukštų kakavos
10 šaukštų cukraus
1 pak. vanil. cukraus
Apvoliojimui:
200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min.
Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą