• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladinei masei:
    2 st grietinės
    1 pak. sviesto
    6-8 šaukštų kakavos
    10 šaukštų cukraus
    1 pak. vanil. cukraus

    Apvoliojimui:
    200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių


    Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.

    Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min.
    Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladinei masei:
    2 st grietinės
    1 pak. sviesto
    6-8 šaukštų kakavos
    10 šaukštų cukraus
    1 pak. vanil. cukraus

    Apvoliojimui:
    200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių


    Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.

    Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min.
    Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų