Šokoladinei masei: 2 st grietinės 1 pak. sviesto 6-8 šaukštų kakavos 10 šaukštų cukraus 1 pak. vanil. cukraus
Apvoliojimui: 200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min. Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
6 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladinei masei: 2 st grietinės 1 pak. sviesto 6-8 šaukštų kakavos 10 šaukštų cukraus 1 pak. vanil. cukraus
Apvoliojimui: 200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min. Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.