REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedideli)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (su trupučiu ruginių miltų)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2/5 stiklinės pieno (karštas)
  • 130 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1.5 valgomojo šaukšto aliejaus (augalinis)
  • 250 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai išsijojami į dubenį, padaroma duobutė viduryje, supilamas vanduo, actas, įdedamas kiaušinio trynys, supilama 1,5 šaukšto aliejuas, įberiamas 1 šaukštelis druskos ir išminkoma vientisa tešla.
    Tešla įvyniojama į maišelį ir paliekama 30 min.
    Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, sutrinamos, atvėsinamos ir sumaišomos su karštu pienu.
    Bulvių košė sumaišoma su sutarkuotu varškės sūriu, pakepintu susmulkintu svogūnu bei česnaku, krapais ir druska.
    Tešla plonai iškočiojama, supjaustoma juostelėmis ir į jas suvyniojamas pasigaminta įdaras.
    Puode įkaitinamas aliejus ir jame iškepami pyragaičiai.
    Patiekiami dar šilti su mėgstamu padažu.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų (nedideli)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (su trupučiu ruginių miltų)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2/5 stiklinės pieno (karštas)
  • 130 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1.5 valgomojo šaukšto aliejaus (augalinis)
  • 250 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai išsijojami į dubenį, padaroma duobutė viduryje, supilamas vanduo, actas, įdedamas kiaušinio trynys, supilama 1,5 šaukšto aliejuas, įberiamas 1 šaukštelis druskos ir išminkoma vientisa tešla.
    Tešla įvyniojama į maišelį ir paliekama 30 min.
    Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, sutrinamos, atvėsinamos ir sumaišomos su karštu pienu.
    Bulvių košė sumaišoma su sutarkuotu varškės sūriu, pakepintu susmulkintu svogūnu bei česnaku, krapais ir druska.
    Tešla plonai iškočiojama, supjaustoma juostelėmis ir į jas suvyniojamas pasigaminta įdaras.
    Puode įkaitinamas aliejus ir jame iškepami pyragaičiai.
    Patiekiami dar šilti su mėgstamu padažu.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų