REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadangi ruduo buvo gausus obuolių derliumi, žiemai daugelis tikrai jų prisirinko, ir gali panaudoti blyneliams.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 1 stiklinė kefyro
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kefyrą sumaišyti su soda ir palikti, kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi (jei mėgstate saldžiau - dėkite jo daugiau, jei ne - mažiau). Į kiaušinių masę įmaišyti kefyrą, berti nusijotus miltus ir maišyti, kol gausis grietinės tirštumo tešla.
  2. Obuolius nulupti, išimti sėklytes ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Juos apiberti cinamonu ir įmaišyti į tešlą.
  3. Keptuvę įkaitinti, pilti aliejų ir dėti po kupiną šaukštą blynų masės. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstama uogiene (labai skanu su serbentų drebučiais). Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų