Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų džiūvesėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
    Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
    Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
    Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Irina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų džiūvesėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
    Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
    Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
    Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Irina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų