Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 150 gramų cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (išspausta)
- šiek tiek citrinų (žievelė)
- 150 gramų cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tryniai su cukrumi ištrinami iki purios masės.
Sudedami stambiai sutarkuoti obuoliai, suberiami išsijoti džiūvėsėliai, tarkuota citrinos žievelė bei išspaudžiamos citrinos sultys.
Atsargiai įmaišomi plakti kiaušinių baltymai.
Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą ir kepama apie 30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Ataušęs pyragas gali būti užliejamas plakta grietinė|e ir puošiamas šviežiais ar konservuotais vaisiais arba tiesiog apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą