Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudona, skrudinta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
  • šiek tiek druskos
  • 2 aliejaus (augalinis)
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai, grūsti)
  • 2 vienetai sūris (Provolon, riekelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 val. prieš patiekalo gaminimą išimkite sūrį iš šaldytuvo.
    Įkaitinkite porą šaukštų augalinio aliejaus keptuvėje virš vidutinės ugnies ir, kartu su druska bei pipirais, pakepinkite jame apie 8 min. susmulkintą svogūną.
    Patepkite aliejumi nedidelį keramikinį kepimo indą ir dėkite į jį vieną riekelę sūrio, tuomet sudėkite pakepintą svogūną, susmulkintą skrudintą papriką. kubeliais supjaustytą kumpį ir viską uždenkite kita sūrio riekele.
    Viršų apibarstykite raudonėliais ir grūstais raudonųjų pipirų dribsniais.
    Paruoštą užkepėlę kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet dar apie 30 s. paskrudinkite įjungę grilio funkciją.
    Valgyti su skrudinta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudona, skrudinta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, riekelės)
  • šiek tiek druskos
  • 2 aliejaus (augalinis)
  • šiek tiek raudonėlių (džiovinti, malti)
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (dribsniai, grūsti)
  • 2 vienetai sūris (Provolon, riekelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 val. prieš patiekalo gaminimą išimkite sūrį iš šaldytuvo.
    Įkaitinkite porą šaukštų augalinio aliejaus keptuvėje virš vidutinės ugnies ir, kartu su druska bei pipirais, pakepinkite jame apie 8 min. susmulkintą svogūną.
    Patepkite aliejumi nedidelį keramikinį kepimo indą ir dėkite į jį vieną riekelę sūrio, tuomet sudėkite pakepintą svogūną, susmulkintą skrudintą papriką. kubeliais supjaustytą kumpį ir viską uždenkite kita sūrio riekele.
    Viršų apibarstykite raudonėliais ir grūstais raudonųjų pipirų dribsniais.
    Paruoštą užkepėlę kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Tuomet dar apie 30 s. paskrudinkite įjungę grilio funkciją.
    Valgyti su skrudinta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų