• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 130 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai nuplaukite porus ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    Nuskuskite ir supjaustykite bulves mažais kubeliais.
    Nuskuskite ir sutarkuokite morką.
    Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
    Išspauskite nuluptas česnako skilteles.
    Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite į puodą porus, morką, svogūną, česnaką ir šiek tiek pakepinkite.
    Pakepinus daržoves supilkite sultinį, sudėkite bulves ir virkite, kol bulvės taps minkštos.
    Išvirus bulvėms supilkite grietinėlę, sudėkite prieskonius, smulkintas petražoles ir dar pavirkite apie 10 min.
    Išvirus supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolės šakele.
    Labai skanu kai ant į dubenėlį supiltos sriubos patarkuoji šiek tiek sūrio.
    Skanaus!

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 130 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai nuplaukite porus ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    Nuskuskite ir supjaustykite bulves mažais kubeliais.
    Nuskuskite ir sutarkuokite morką.
    Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
    Išspauskite nuluptas česnako skilteles.
    Ištirpinkite puode sviestą, sudėkite į puodą porus, morką, svogūną, česnaką ir šiek tiek pakepinkite.
    Pakepinus daržoves supilkite sultinį, sudėkite bulves ir virkite, kol bulvės taps minkštos.
    Išvirus bulvėms supilkite grietinėlę, sudėkite prieskonius, smulkintas petražoles ir dar pavirkite apie 10 min.
    Išvirus supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolės šakele.
    Labai skanu kai ant į dubenėlį supiltos sriubos patarkuoji šiek tiek sūrio.
    Skanaus!

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų