Į didelį puodą įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite susmulkintus svogūnus ir kepinkite 3-4 minutes. Sudėkite vištienos kubelius ir kepinkite dar 5 minutes. Įmaišykite prieskonių. Suberkite susmulkintas morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Įpilkite vandens tiek, kad apsemtų mėsą ir troškinkite 20 minučių. Suberkite ryžius ir užpilkite vandeniu, tiek kad apsemtų ir būtų virš ryžių maždaug 2 cm. Troškinkite 30 min. Tada sumaišykite ir patiekite. Labai skanu!!!
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 valgomojo šaukšto kmynų
500 gramų morkų
šiek tiek paprikų (malta)
1 kilogramas ryžių
300 gramų svogūnų
1 kilogramas vištos filė (tinka ir kalakutiena)
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į didelį puodą įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite susmulkintus svogūnus ir kepinkite 3-4 minutes. Sudėkite vištienos kubelius ir kepinkite dar 5 minutes. Įmaišykite prieskonių. Suberkite susmulkintas morkas ir kepinkite dar 5 minutes. Įpilkite vandens tiek, kad apsemtų mėsą ir troškinkite 20 minučių. Suberkite ryžius ir užpilkite vandeniu, tiek kad apsemtų ir būtų virš ryžių maždaug 2 cm. Troškinkite 30 min. Tada sumaišykite ir patiekite. Labai skanu!!!