Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų plikytų sausainių
  • 250 gramų rikotos
  • 250 gramų grietinėlės
  • 500 gramų braškių
  • 50 mililitrų braškių sirupo
  • 150 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų plikytų sausainių
  • 250 gramų rikotos
  • 250 gramų grietinėlės
  • 500 gramų braškių
  • 50 mililitrų braškių sirupo
  • 150 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plikytus sausainius perpjauti išilgai ir jais išdėlioti torto formos dugną. Braškių sirupą sumaišyti su vandeniu iki norimo saldumo ir šiuo sirupu apšlakstyti eklerus.
  2. Rikotą sumaišyti su cukrumi, išplakti grietinėlę ir ją įmaišyti į rikotą. Pagardinti citrinos sultimis bei vaniliniu cukrumi.
  3. Sūrio mase užpilti pirmą sluoksnį eklerų, padengti braškėmis, ant viršaus tiesti antrą jų sluoksnį, o ant šių - vėl sūrio masę. Sluoksniuoti iki norimo aukščio.
  4. Tortą atvėsinti prieš patiekiant.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų