Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė vandens
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 kilogramas grybų (virti)
  • 2 vienetai svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3.5 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė vandens
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 kilogramas grybų (virti)
  • 2 vienetai svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 18

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus pakepinti ant sviesto, kepimo pabaigoje berti druską. Palikti, kad atvėstų.
  2. Ruošiame tešlą. Užkaiskite vandenį. Sumaišykite miltus,cukrų ir druską. Į karštą vandenį pilkite aliejų, pamaišykite ir po truputį pilkite jį ant miltų, sumaišykite ir minkykite tešlą. Iškočiokite pusę tešlos į didelį lakštą, tačiau plonu sluoksniu. Išdėstykite grybų įdarą ant tešlos (dėkite po šaukštą, palikite tarpus). Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame tešlos lakštą su grybų įdaru. Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti įdaro vietos dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritus. Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.
  3. Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų