Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai kiaušinių
  • 150 gramų lašišų (rūkyta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 150 gramų varškės sūrio (tepamas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (kapoti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai kiaušinių
  • 150 gramų lašišų (rūkyta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 150 gramų varškės sūrio (tepamas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (kapoti)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėti sviestą,berti žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir ,maišant, užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant, įmušti po vieną kiaušinius. Maišyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.
  2. Orkaitę įkaitinti iki 200° C temp. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
  3. Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų. Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų