• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 5.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 ir 3/4 stiklinės vandens (šiltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite vandenį, džiūvesėlius ir cukrų. Šiek tiek palikite kol išbrinks.
    Tuomet sumaišykite su miltais ir minkykite kol gausis tešla. Ją padalinkite į 12 skritulių. Skritulius iškočiokite iki 5-7 mm storio. Gautus blynus sudėkite ant miltais pabarstytos lėkštės ir palikit etaip valandą.

    Į įkaitintą orkaitę sudėkite pitas ant apatinės lentynėlės ir pakepkite 5 min. Duona turi būti kreminės spalvos. Galima valgyti karštą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų