Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų varškės (neriebi)
  • 10 gramų želatinos
  • 10 mililitrų citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (nutarkuota žievelė)
  • 50 gramų salierų (kotas)
  • 20 gramų krapų (smulkinti)
  • 20 gramų paprikų (smulkiai supjaustyta)
  • 5 vienetai alyvuogių
  • 1 pakelis lašišų (ZIGMO sūdyta)
  • 150 mililitrų grietinėlės (liesa)
  • 7/10 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis krienų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų varškės (neriebi)
  • 10 gramų želatinos
  • 10 mililitrų citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (nutarkuota žievelė)
  • 50 gramų salierų (kotas)
  • 20 gramų krapų (smulkinti)
  • 20 gramų paprikų (smulkiai supjaustyta)
  • 5 vienetai alyvuogių
  • 1 pakelis lašišų (ZIGMO sūdyta)
  • 150 mililitrų grietinėlės (liesa)
  • 7/10 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis krienų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros vandenyje išbrinkinkite želatiną. Tada kaitinkite, kol ištirps želatinos granulės (neužvirti). Ataušinkite.
  2. Plaktuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei atvėsintą želatiną. Sudėti smulkintus krapus,alyvuoges (galima jų ir nedėti), papriką, salierą, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.
  3. Maistine plėvele iškloti dubenį ar forminį indą ir gražiai išklokite indo dugną ir šonus plonais lašišos griežinėliais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais viršų ir uždenkite plėvelę. Padėkite sustingti į šaldytuvą.

    Patiekite šalia skrudintos duonos riekių.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų