REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek imbierų
  • 350 gramų spanguolių
  • 150 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
  • 150 mililitrų obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
    Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.
    Supilti gautą padažą į dubenėlį.
    Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis.
    Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo.
    Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek imbierų
  • 350 gramų spanguolių
  • 150 mililitrų vandens
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
  • 150 mililitrų obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
    Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.
    Supilti gautą padažą į dubenėlį.
    Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis.
    Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo.
    Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų