Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 150 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek imbierų
- 350 gramų spanguolių
- 150 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
- 150 mililitrų obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.
Supilti gautą padažą į dubenėlį.
Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis.
Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo.
Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 150 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek imbierų
- 350 gramų spanguolių
- 150 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
- 150 mililitrų obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.
Supilti gautą padažą į dubenėlį.
Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis.
Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo.
Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą