Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai vištienos blauzdelių (keptos)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pievagrybių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinti grybus ir supjaustytus svogūnus, sudėti prieskonius.
    Nulupti vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustyti.
    Kai grybai su svogūnais iškeps, palaukti kol atvės ir sumaišyti su vištiena bei majonezu.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai vištienos blauzdelių (keptos)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pievagrybių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje pakepinti grybus ir supjaustytus svogūnus, sudėti prieskonius.
    Nulupti vištienos odelę ir mėsą smulkiai supjaustyti.
    Kai grybai su svogūnais iškeps, palaukti kol atvės ir sumaišyti su vištiena bei majonezu.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų